Kam s dětmi na výlet nejenom v létě

Blíží se den dětí, a kromě oslavy můžete vzít své ratolesti také někam na výlet, protože počasí je už skoro letní. Na internetu ale i v různých facebookových skupinách najdete mnoho tipů na cestování s dětmi nejen po České republice.

Na server kudyznudy.cz jste už určitě narazili, a to nejen kvůli dětem. Najdete tam spoustu zajímavých tipů na výlety, muzea, atrakce a další zábavu pro celou rodinu. Ať už máte úplně malá miminka nebo už trochu starší děti, určitě tam vždy objevíte něco pro vás. I vy si potřebujete občas odpočinout v přírodě nebo vypnout myšlenky a děti nechat řádit v herničce.

Zaměřený vyloženě na dětské výlety a akce je pak server kamsdetmi.com. Akce a zajímavosti v okolí tam můžete vložit dokonce i sami a podělit se tak s ostatními, kteří hledají zábavu. Sami rodiče také tvoří obsah na overenorodici.cz, kde můžete hodnotit různá místa a atrakce, jestli jsou vhodné pro děti.

I na dovolenkové tipy po Česku je pak zaměřená stránka cestujsdetmi.cz, takže pokud ještě nevíte, kam v létě s dětmi, určitě prozkoumejte jejich seznam ubytování přívětivého pro děti.

I na Facebooku najdete plno zájmových skupin, kde se řeší cestování a výlety s dětmi a rodiče si předávají své zkušenosti. Stačí do vyhledávání dát „cestování s dětmi“ nebo „výlety s dětmi“ a hned si můžete vybrat, do jaké komunity se přidáte. Rodiče tam hodnotí, dávají si tipy a radí. Někdy je osobní zkušenost mnohem více než naleštěné webové stránky hotelů a penzionů. Hlavně se můžete doptat na konkrétní věci, které byste třeba při dovolené nebo výletě potřebovali řešit. Například, kde pohodlně a v klidu nakojit ty nejmenší.

Zpět do obchodu